Royal Belgian Caviar

  • Home
  • Kaviaar
  • Ons verhaal
  • Verdelers
  • Nieuws
  • Contact
NL
  • NL
  • EN
  • FR
  • DE
  • ES
  • IT
  • JA

Onze kaviaar

100% Belgisch, 100% Natuurlijk 

Caviar Chef Kaviaar Michelin Osietra Restaurant 2
  • Gold Label Kaviaar Bovenkant

    Gold Label

    Ziltig, gevolgd door een rijke, romige smaak met een aangename subtiele nasmaak

  • Platinum Kaviaar Bovenkant

    Platinum

    Stevige eitjes met ziltige, romige smaak en een subtiele nootachtige toets

  • Osietra Kaviaar Bovenkant

    Osietra

    Aangenaam mondgevoel met ziltige en typische nootachtige smaak gevolgd door toetsen van mineraliteit

  • White Pearl Kaviaar Bovenkant

    White Pearl

    Rijke boterachtige, ziltige en romige smaak die smelt op de tong

  • Beluga Kaviaar Bovenkant

    Beluga

    Delicate ziltige smaak gevolgd door rijke, boterachtige en romige toetsen met een ongelooflijke verfijnde nasmaak

  • Classic Kaviaar Bovenkant 2

    Classic

    Ziltig, gevolgd door een rijke, romige smaak met een aangename subtiele nasmaak

Onze kaviaar proeven?

Dat kan bij één van onze verdelers in uw buurt.

Vind een verdeler

Tasting advies

Tips bij het serveren & proeven.

Tasting advies
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

© 2025 Royal Belgian Caviar

Disclaimer | Sitemap

Webdesign: Robarov