productie in tijden van corona
VRT kwam een kijkje nemen bij Royal Belgian Caviar tijdens deze corona tijden.
VRT kwam een kijkje nemen bij Royal Belgian Caviar tijdens deze corona tijden.
Een artikel over kaviaar dat verscheen op het digitaal platform van de MICHELIN GIDS: "The best of the MICHELIN Experience". Alles over kaviaar en waar u op moet letten wanneer u kaviaar degusteerd vindt u in dit artikel terug.
Njam!-chefs Roger van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen. Vanuit hun chalet in Waimes overladen ze de njam!-kijkers met culinaire ideeën. Dominique Persoone bereid een kaviaar gerecht om duimen en vingers van af te likken. Ontdek het volledige recept hier.
Laat een driesterren chef los op een topproduct als kaviaar en je mag je verwachten aan een culinair orgasme.
SABATO vroeg aan sterrenchef Gert De Mangeleer naar zijn Food Guilty Pleasure. En dit is zijn antwoord:
‘Een pak gezouten Lays-superchips met ribbeltjes opendoen en in een kom gieten. Een potje Royal Belgian Caviar van eigen bodem - en geen enkele kaviaar is zo lekker - met wat lepels in. Die schep je op de chips en eet je met een glas champagne erbij. Dat is mijn recept voor de perfecte apero.
Lees het volledige artikel verder door op de balk hieronder te klikken.
Royal Belgian Caviar moedigt Horeca en consumenten aan om voorrang te geven aan lokale kwaliteit en innovatie, ook voor luxe producten en tijdens de feestdagen...
Speciaal voor de "Chef's Club" in het Studio 100 theater in Puurs creëert topchef Roger van Damme een gastronomische ervaring. De "Chef's Club" is de ultieme VIP- formule van de voorstellingen die in het Studio 100 Pop-Up Theater te zien zijn zoals de theatersensatie 40-45 en de musical Daens. Dit restaurant tilt de beleving van de bezoekers ook op culinair vlak naar het hoogste niveau. Men geniet er van een bijzonder welkom, beleeft de voorstelling vanop de eerste rijen en geniet voor en na de voorstelling van het beste wat Roger van Damme te bieden heeft.
De eerste gasten kregen onder meer Belgische kaviaar voorgeschoteld en enkele klassieke dessertjes in de zaal gemaakt door Roger van Damme zelf!
Een bezoek aan de "Chef's Club" is een exclusieve beleving voor alle zintuigen; een voorstelling van wereldformaat en een culinaire hommage.
Info en boekingen via link hieronder
Stel: Dit weekend komen er vrienden op bezoek. Niet veel tijd, je wil zoveel mogelijk bij uw gasten
aan tafel doorbrengen, wel, dit gerechtje is zeer snel klaar en je zal zeker indruk maken.
Het belangrijkste aan dit gerechtje is natuurlijk de kaviaar. Voor deze bereiding gebruiken we de
Royal Belgian Caviar (hier gebruikten we de gold label)....
Klik voor de volledige recepture op de balk onderaan deze pagina en kom zo meer te weten over de 2 Belgian Foodies!