Roger Van Damme Chef's Club Studio 100

ROGER VAN DAMME SERVEERT Belgische kaviaar IN POP-UP THEATER VAN STUDIO 100

Speciaal voor de "Chef's Club" in het Studio 100 theater in Puurs creëert topchef Roger van Damme een gastronomische ervaring. De "Chef's Club" is de ultieme VIP- formule van de voorstellingen die in het Studio 100 Pop-Up Theater te zien zijn zoals de theatersensatie 40-45 en de musical Daens. Dit restaurant tilt de beleving van de bezoekers ook op culinair vlak naar het hoogste niveau. Men geniet er van een bijzonder welkom, beleeft de voorstelling vanop de eerste rijen en geniet voor en na de voorstelling van het beste wat Roger van Damme te bieden heeft.

De eerste gasten kregen onder meer Belgische kaviaar voorgeschoteld en enkele klassieke dessertjes in de zaal gemaakt door Roger van Damme zelf!

Een bezoek aan de "Chef's Club" is een exclusieve beleving voor alle zintuigen; een voorstelling van wereldformaat en een culinaire hommage.

Info en boekingen via link hieronder

Lees meer
Paris Match Caviar

Paris Match

Paris Match. Deux de vos produits, le SAVEURS
Gold Label et votre osciètre maison
(Osietra) suscitent un enthousiasme
très gourmand. Ce fut notamment le
cas à la soirée des « Meilleurs de l’année».

Lees meer
Royal Belgian Caviar 2 307113 New A

Een Lepeltje vol luxe

Wist je dat... het verboden was om kaviaar te oogsten in het wild, omdat de steur een bedreigd diersoort is? Alle kaviaar wereldwijd is uitsluitend afkomstig van aquacultuur. Wist je dat... er wereldwijd zo'n 27 steursoorten bestaan? Wist je dat... 

Lees meer
Royal Belgian Caviar 1 299865

Would Be Chef Sven Ornelis geeft kaviaar weg

We vieren alvast 2018 & kijken met plezier uit naar wat 2019 brengen zal! Daarom geeft Would Be Chef van maandag 17/12/18 t.e.m. vrijdag 21/12/18 elke dag 50gr Platinum kaviaar van Royal Belgian Caviar weg! Elke dag een nieuwe wedstrijd, dus elke dag een nieuwe kans! Een prachtig cadeau voor deze tijd van het jaar, want ideaal om een feestelijk kerstgerecht mee te bereiden! Veel succes!

Lees meer