Uniek in belgië: een blik achter de schermen van de eerste kaviaarkwekerij
Met de grootste zorg worden de Royal Belgian Caviar blikken gevuld en afgewogen in het kaviaar laboratorium in Turnhout.
Met de grootste zorg worden de Royal Belgian Caviar blikken gevuld en afgewogen in het kaviaar laboratorium in Turnhout.
In 'De Smaaktoerist' nam chefkok Jeroen De Pauw ons mee op culinaire ontdekkingsreis. Tegen de lente opent de Njam TV-kok zijn eigen belevingsrestaurant in de oude Panquinkazerne van Tervuren.
De geschiedenis van Royal Belgian Caviar is uniek en reikt verder dan steurkweek alleen. Flor Joosen,
CEO van Joosen Luyckx legt uit hoe zijn bedrijf uitgroeide tot de pionier van het zwarte goud.
Geduld is een schone deugd. Ruim vijftien jaar hebben we moeten wachten op de eerste Belgische belugakaviaar. Dat heeft alles te maken met de uitzonderlijk lange kweektijd voor deze variëteit. Maar wat een smaak!...
Citygolf kennen we al. Met een golfstick en –bal trek je door de stad en onderweg scoor je holes. In Turnhout hebben ze er een variant op bedacht met een streekproduct als inzet: Culigolf Kaviaar.
Opmerkelijk zijn de scores van de Belgische kaviaar. De osietra
kaviaar op basis van Russische steur haalt zelfs een zeer hoge
score van 8,5 op tien terwijl het Gold label van producent
Royal Belgian Caviar op basis van Siberische steur met ...
Kaviaar,
het eten van de rijksten der aarde, is één van de meest delicate producten die er zijn.
Net zoals oesters en truffels is kaviaar een synoniem voor luxe en exclusiviteit
maar dan wel met een duidelijk decadent randje...