How To Buy And Enjoy Caviar By Michelin Guide

Ask the expert: How to buy and enjoy caviar

Een artikel over kaviaar dat verscheen op het digitaal platform van de MICHELIN GIDS: "The best of the MICHELIN Experience". Alles over kaviaar en waar u op moet letten wanneer u kaviaar degusteerd vindt u in dit artikel terug.

Lees meer
Artikel In Sabato Over Gert De Mangeleer En Royal Belgian Caviar

Sterrenchef Gert De Mangeleer: "Royal Belgian Caviar van eigen bodem is de lekkerste"

SABATO vroeg aan sterrenchef Gert De Mangeleer naar zijn Food Guilty Pleasure. En dit is zijn antwoord:

‘Een pak gezouten Lays-superchips met ribbeltjes opendoen en in een kom gieten. Een potje Royal Belgian Caviar van eigen bodem - en geen enkele kaviaar is zo lekker - met wat lepels in. Die schep je op de chips en eet je met een glas champagne erbij. Dat is mijn recept voor de perfecte apero.

 

Lees het volledige artikel verder door op de balk hieronder te klikken.

Lees meer
De Kracht Van Belgische Kaviaar

Belgische kaviaar van het zuiverste water

Veel mensen linken kaviaar aan landen als Iran en Rusland. Maar sinds wildvangst verboden is, heeft het gebied rond de Kapische Zee zijn natuurlijke bron voor kaviaar kwijtgespeeld. Voor topkaviaar hoef je zelfs de grens niet over. We vroegen aan de enige echte Belgische kaviaar producent, Royal Belgian Caviar wat het succesrecept is voor het allerbeste lepeltje zwart goud. Lees het volledige artikel hieronder...

Lees meer
Royal Belgian Caviar Hertog Jan 35

Royal Belgian Caviar verovert de wereld:

René Redzepi van Noma heeft hem op de kaart en Gert De Mangeleer van Hertog Jan verleidt er de Japanners mee: Royal Belgian Caviar mag dan van Turnhout komen, hij verovert de wereld op kousenvoeten. Wat is het geheim? 

Lees meer
Combi Bis

Joosen-Luyckx Aqua Bio mikt op verhoging kaviaarproductie met 50%

Joosen-Luyckx Aqua Bio N.V. (Turnhout), een spin-off van de familiale mengvoeder- en bloemproducent Joosen-Luyckx, rondt dit jaar voor het eerst in zijn bestaan de productiekaap van 5 ton kaviaar. Op middellange termijn wil de KMO doorstoten naar een jaarlijks productievolume van 7 à 8 ton. Het mikt daarvoor op een verdere verhoging van de exportprestaties. Sinds kort bewerkt de geïntegreerde kaviaarproducent de Aziatische markt, met China als grootste producent van kaviaar ter wereld.

Lees meer
Royal Belgian Caviar 3 307314

Vier het eindejaar met Belgische kaviaar

HET ZWARTE GOUD schittert schoner dan ooit! Tegenwoordig heet Turnhout het mekka voor kaviaarliefhebbers. Een Belgisch succesverhaal waar veel tijd, kennis en liefde voor het product in gëinvesteerd wordt. Lees hieronder het volledige artikel.

Lees meer
Ferm Lifestyle Magazine

ROYAL BELGIAN CAVIAR VEROVERT DE WERELD

Weinig delicatedelicatessen spreken zo tot de verbeelding als kaviaar. Het zwarte goud, gemaakt van onbevruchte eitjes van de steur, kwam oorspronkelijk enkel van de Kaspische Zee. Tegenwoordig is de meeste kaviaar afkomsitg van de steur gekweekt in gevangenschap. Een huzarenstukje dat ze in Royal Belgian Caviar in Turnhout meesterlijk onder de knie hebben. Het Belgische kaviaarmerk geniet faam in toprestaurants over heel de wereld... lees het artikel hieronder verder

Lees meer